Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • 2019 bravis walk of fame winnaars.jpg

  Afdelingen blij en verrast met Walk of Fame sterren

  Eind februari stond op intranet een oproep om goede ideeën aan te leveren. In beide ziekenhuizen leidde een Bravis Walk of Fame naar een rode brievenbus waar medewerkers een aanmeldingsformulier in konden doen waarop hun plan beschreven stond. In de afgelopen weken zijn bij de Vriendenstichting door verschillende afdelingen in het totaal 29 projecten ingediend.
  Op 16 mei, tijdens de viering van de Dag of de Zorg, zijn drie Walk of Fame sterren toegekend aan drie mooie ideeën. De sterren zijn door de voorzitter van de Vriendenstichting, Piet van den Kieboom, overhandigd aan de indieners van de projecten. Zij kunnen nu aan de slag met het realiseren van hun idee.

  Behalve deze drie sterren, is er nog meer toegekend: twee initiatieven kregen een eervolle vermelding en vijf projecten mogen ook aan de slag met het realiseren van hun aanvraag.

 • golfdag-7-van-3.jpg

  Mooie opbrengst Bravis golftoernooi 2019

  Onder een stralende zon vond op dinsdag 14 mei de zeventiende editie van het Bravis Golftoernooi plaats. Het was in alle opzichten een zeer geslaagde dag. De deelnemers hebben met elkaar een bedrag van € 27.500 beschikbaar gesteld voor de Stichting Vrienden van Bravis.

 • 2019-05 hometrainer cardiologie.jpg

  Hometrainer voor de patiënten van afdeling Cardiologie

  Jos van de Lande (teamleider afdeling Cardiologie) en Danique Blok (fysiotherapeute) hebben de hometrainer (Lode Ergometer Corival) in ontvangst genomen van Piet van den Kieboom, voorzitter stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis. Jos geeft aan dat de fysiotherapeuten van de afdeling Cardiologie de Vrienden hartelijk danken voor het honoreren van een hometrainer voor hun patiënten. Zij zijn er erg blij mee.