Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl. Onderstaand vindt u een overzicht van de Jaarrekeningen en kunt u in de Jaarverslagen lezen wat de Stichting de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • IC_Beweegbox_web.jpg

  IC-patiënten dankzij Beweegbox eerder actief

  De Intensive Care in het Bravis ziekenhuis heeft een nieuwe mogelijkheid om patiënten zo snel mogelijk te activeren. De IC Beweegbox is gevuld met materialen voor lichte oefeningen. Hierdoor komen de IC-patiënten eerder in beweging, waardoor hun herstel sneller kan verlopen. 

 • Petfles verzamelpunt plaza rsd deel.jpg

  Inleveren petflesjes goed voor milieu én Vrienden van Bravis

  Heb je ze al zien staan, de grote blauwe petflessen in de Bravis Plaza's? Gooi hier voortaan je petflesjes in. Met het statiegeld steun je de Vrienden van Bravis én voorkom je vervuiling van de afvalstroom.

 • gelverwarmer 1.jpg

  Gelwarmer maakt echo aangenamer

  Soms zit het comfort in kleine dingen! Wie weleens een echo van de buik heeft laten maken, herkent het vast; het onaangename gevoel van zo'n ijskoude klodder gel op je buik. "Daar moet toch iets op te verzinnen zijn," bedachten de echoscopisten met elkaar.