Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • 2019 wandspelpanelen gipskamer RSD foto 2.jpg

  Wachtkamer gipskamer opgefleurd met wandspelpanelen

  2 wandspelpanelen hangen in de wachtkamer van de gipskamer, locatie Roosendaal. De wachtkamer is hiermee kindvriendelijk gemaakt en opgefleurd!

 • 2019 wagenpark kinderafdeling foto 5.jpg

  Nieuw wagenpark voor afdeling Kind en Jeugd

  We gaan het wagenpark van afdeling Kind en Jeugd een nieuwe boost geven!

  Dit waren de woorden van Leonie Kuilman.
  Leonie is werkzaam bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom en zij kwam samen met haar collega’s Louis en Monika ons ziekenhuis binnen met een compleet nieuw wagenpark voor afdeling Kind en Jeugd!
   

 • 2018-11 SEH BoZ foto 1.jpg

  Knuffelbeertjes voor Moeder & Kindcentrum en afdeling Spoedeisende Hulp

  De Vrienden van Bravis reiken knuffelbeertjes uit aan het Moeder- en Kindcentrum en afdeling SEH locatie Roosendaal en Bergen op Zoom.

  Ed Sadee, Jette Bijleveld en Marly van Neerbos van de Vrienden van Bravis hebben knuffelbeertjes uitgedeeld aan het Moeder & Kindcentrum en afdeling SEH op locatie Roosendaal en Bergen op Zoom. De afdelingen waren blij verrast.