Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • Nieuwjaarsreceptie 2.jpg

  Forse schenking

  Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari jl werd het bestuur van de Stichting Vrienden van het Bravis Ziekenhuis compleet verrast door een forse donatie. De voorzitter van de Raad van Bestuur, Hans Ensing  sprak in zijn nieuwjaarspeech zijn grote waardering uit voor de inzet van het bestuur van De Vrienden in de afgelopen jaren.

 • 2019-12 basisschool Merijntje irfanview 2.jpg

  Speelmateriaal voor afdeling Kind & Jeugd van Basisschool Merijntje uit Nieuw-Vossemeer

  Groep 8 van basisschool Merijntje uit Nieuw-Vossemeer heeft een bezoek gebracht aan het Bravis ziekenhuis. Zij hebben samen met hun begeleiders speelmateriaal overhandigd aan afdeling Kind & Jeugd. De afdeling is hier erg blij mee.

 • 2019-12 CUB MKC foto 3.png.JPG

  CUB (comfortabel upright birth) voor het Moeder & Kindcentrum

  Het Moeder & Kindcentrum heeft van de Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis CUB’s gekregen. De innovatieve CUB ondersteunt op optimale wijze bij een natuurlijke verticale bevalling en verkleint daardoor de kans op complicaties en medisch ingrijpen.