Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl. Onderstaand vindt u een overzicht van de Jaarrekeningen en kunt u in de Jaarverslagen lezen wat de Stichting de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • Zorgenvriendje oncologie.jpg

  Het oncologiecentrum ontvangt een grote mand met zorgvriendjes

  Uit handen van Jette Bijleveld en Nicolle Verbaten namens de Vrienden van het Bravis Ziekenhuis heeft Petrina Elenbaas een grote mand
  zorgvriendjes gekregen.

 • Gaaz.jpg

  Afdeling geriatrie ontvangt vijf radio cd-spelers van de Vrienden van Bravis

  De patiënten van de GAAZ (afdeling geriatrie) luisteren weer naar hun favoriete muziek dankzij de donatie van vijf radio cd-spelers door de Vrienden van Bravis.

 • MuzIC-2.jpg

  MuzIC brengt rustgevende muziekklanken op de IC

  Piepjes en pratende mensen zijn de geluiden die je normaal gesproken hoort op de intensive care. Donderdagmiddag klonken op de IC van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom ook akoestische gitaar- en vioolklanken. Voortaan brengen de muzikanten van stichting MuzIC elke twee weken een bezoek aan Bravis om de IC-patiënten muzikaal te ondersteunen.