Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl. Onderstaand vindt u een overzicht van de Jaarrekeningen en kunt u in de Jaarverslagen lezen wat de Stichting de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • Petfles verzamelpunt plaza rsd deel.jpg

  Mooie opbrengst inzameling plastic flesjes

  Sinds 1 juli vorig jaar wordt voor kleine plastic flesjes 15 cent statiegeld gerekend. Het Facilitair Bedrijf nam toen het initiatief om in de Bravis Plaza's grote blauwe petflessen te plaatsen.

 • ROOS 3.jpg

  Vrienden van Bravis bieden kinderen afleiding met interactief speelmateriaal

  Sinds kort kunnen kinderen in de wachtkamer van het centrum voor verloskunde ROOS gebruik maken van interactief speelmateriaal. “We wilden graag een fijne sfeer voor kinderen in de wachtkamer creëren” vertelt Marlies Bartels van ROOS. “Want hoe fijn is het als je je als kind welkom voelt terwijl je op je ouder(s) moet wachten”. De Stichting Vrienden van Bravis hielp centrum voor verloskunde ROOS om hun doel te bereiken.

 • Team Dialyse runners rug.jpg

  Team Dialyse

  Het Dialysecentrum is een van de afdelingen die onlangs om steun van de Vrienden van Bravis heeft gevraagd.