Over de Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis zorgt ervoor dat extra of aanvullende voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vindt u op anbi.nl.

Tevens vindt u hier de uitgangspunten van het beleidsplan van de Vriendenstichting.

Nieuwsberichten

 • 2018-11 SEH BoZ foto 1.jpg

  Knuffelbeertjes voor Moeder & Kindcentrum en afdeling Spoedeisende Hulp

  De Vrienden van Bravis reiken knuffelbeertjes uit aan het Moeder- en Kindcentrum en afdeling SEH locatie Roosendaal en Bergen op Zoom.

  Ed Sadee, Jette Bijleveld en Marly van Neerbos van de Vrienden van Bravis hebben knuffelbeertjes uitgedeeld aan het Moeder & Kindcentrum en afdeling SEH op locatie Roosendaal en Bergen op Zoom. De afdelingen waren blij verrast.

 • 2018-11 banner Bravis RSD foto 3.jpg

  Nieuwe banners voor de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.

  Sinds kort hebben de Vrienden van Bravis 2 nieuwe banners. Dit is mogelijk gemaakt door Werk en Vakmanschap te Roosendaal.  

   

   

 • 2018 overzicht stand met veel ballonnen.jpg

  Weersomstandigheden bepalen aanwezigheid Vriendenstichting en afdeling Vrijwilligers op goede doelen markten

  De weersomstandigheden hebben invloed gehad op de deelname van Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis en de afdeling Vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis aan de goede doelen markten Bergen op Zicht en Roosendaals Treffen. Onder een stralende zon waren de Vrienden en de vrijwilligers present bij Bergen op Zicht op zaterdag 15 september. Een week later is Roosendaals Treffen afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.