• 2019 wandspelpanelen gipskamer RSD foto 2.jpg

Wachtkamer gipskamer opgefleurd met wandspelpanelen

2 wandspelpanelen hangen in de wachtkamer van de gipskamer, locatie Roosendaal. De wachtkamer is hiermee kindvriendelijk gemaakt en opgefleurd!

• 2019 wagenpark kinderafdeling foto 5.jpg

Nieuw wagenpark voor afdeling Kind en Jeugd

We gaan het wagenpark van afdeling Kind en Jeugd een nieuwe boost geven!

Dit waren de woorden van Leonie Kuilman.
    Leonie is werkzaam bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom en zij kwam samen met haar collega’s Louis en Monika ons ziekenhuis binnen met een compleet nieuw wagenpark voor afdeling Kind en Jeugd!

• 2018-11 SEH BoZ foto 1.jpg

Knuffelbeertjes voor Moeder & Kindcentrum en afdeling Spoedeisende Hulp

De Vrienden van Bravis reiken knuffelbeertjes uit aan het Moeder- en Kindcentrum en afdeling SEH locatie Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ed Sadee, Jette Bijleveld en Marly van Neerbos van de Vrienden van Bravis hebben knuffelbeertjes uitgedeeld aan het Moeder & Kindcentrum en afdeling SEH op locatie Roosendaal en Bergen op Zoom. De afdelingen waren blij verrast.

• 2018-12 afdeling GF6 BoZ foto 2.jpg

18.000 Puzzelstukjes voor verpleegafdeling GF6

De verpleegafdeling GF6 in Bergen op Zoom hield recent een 5S-ronde op afdeling (sorteren, schikken, schoonmaken, standaardiseren, standhouden). De opruimactie maakte ruimte voor een bijzondere wanddecoratie.

• 2018-11 banner Bravis RSD foto 3.jpg

Nieuwe banners voor de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.

Sinds kort hebben de Vrienden van Bravis 2 nieuwe banners. Dit is mogelijk gemaakt door Werk en Vakmanschap te Roosendaal.

• 2018-12 keppies OC foto 2.jpg

Stichting Roparun schenkt Keppies aan Oncologie Centrum

Het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis heeft 150 Keppies kunnen aanschaffen dankzij een bijdrage van Stichting Roparun. De Keppies zijn bedoeld voor patiënten die een chemokuur krijgen, waarbij haaruitval mogelijk is.

• 2018 overzicht stand met veel ballonnen.jpg

Weersomstandigheden bepalen aanwezigheid Vriendenstichting en afdeling Vrijwilligers op goede doelen markten

De weersomstandigheden hebben invloed gehad op de deelname van Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis en de afdeling Vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis aan de goede doelen markten Bergen op Zicht en Roosendaals Treffen. Onder een stralende zon waren de Vrienden en de vrijwilligers present bij Bergen op Zicht op zaterdag 15 september. Een week later is Roosendaals Treffen afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.

• 2018-09 Nestaan Holland jubileum cheque.jpg

Stichting Vrienden van Bravis ontvangt grote gift

Piet van den Kieboom, voorzitter van de Vrienden van Bravis, nam onlangs een cheque ter waarde van € 17.500,- in ontvangst. Het bedrag werd overhandigd door het jubilerende bedrijf Nestaan Holland uit Tholen.

• 20160924_123702.jpg

Stichting Vrienden van Bravis en Vrijwilligers Coördinator Bravis bundelen krachten

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis als ook de afdeling Vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis presenteren zich binnenkort tezamen aan het grote publiek tijdens twee goede doelen markten in West-Brabant.

• Orthopedie wandpanelen def.jpg

Vrienden van Bravis zorgen voor kleurrijke foto’s en nieuw groen

De Vrienden van Bravis hebben beide locaties van het Bravis ziekenhuis voorzien van nieuwe opfleuringen. In de voorheen ‘steriel’ ogende spreekkamers Orthopedie in Roosendaal prijken nu grote kleurrijke foto’s, waardoor de ruimtes een warmere uitstraling hebben. De Vriendenstichting financierde daarnaast twee grote beukenbomen en nieuwe planten aan de voorkant van de locatie Bergen op Zoom.

• Bravis golftoernooi cheque.jpg

Mooie opbrengst Bravis golftoernooi 2018

Onder een strakblauwe lucht vond op dinsdag 15 mei de 16e editie van het Bravis Golftoernooi plaats. Het was in alle opzichten een zeer geslaagde dag. De deelnemers hebben met elkaar een bedrag van € 30.000 beschikbaar gesteld voor de Stichting Vrienden van Bravis.