Vrienden van Bravis bieden kinderen afleiding met interactief speelmateriaal

Sinds kort kunnen kinderen in de wachtkamer van het centrum voor verloskunde ROOS gebruik maken van interactief speelmateriaal. “We wilden graag een fijne sfeer voor kinderen in de wachtkamer creëren” vertelt Marlies Bartels van ROOS. “Want hoe fijn is het als je je als kind welkom voelt terwijl je op je ouder(s) moet wachten”. De Stichting Vrienden van Bravis hielp centrum voor verloskunde ROOS om hun doel te bereiken.

ROOS 3.jpg

De vrienden schonken, in samenwerking met medesponsor studio iBiZZ, onder andere een groot interactief touchscreen met leerzame digitale spelletjes. Kinderen kunnen hierop samen met andere kinderen of alleen spelen. Ook plaatsten ze in de wachtkamer zachte fruitelementen waarop de kinderen kunnen zitten, klimmen en mee kunnen spelen. Met deze schenking hopen de Vrienden van Bravis kinderen op een positieve manier af te kunnen leiden en het wachten prettiger te maken.

De schenking werd in ontvangst genomen door enkele kinderen van medewerkers van ROOS. Zij hebben het speelmateriaal meteen getest én goedgekeurd!

Snel naar