• 2018-11 SEH BoZ foto 1.jpg

Knuffelbeertjes voor Moeder & Kindcentrum en afdeling Spoedeisende Hulp

De Vrienden van Bravis reiken knuffelbeertjes uit aan het Moeder- en Kindcentrum en afdeling SEH locatie Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ed Sadee, Jette Bijleveld en Marly van Neerbos van de Vrienden van Bravis hebben knuffelbeertjes uitgedeeld aan het Moeder & Kindcentrum en afdeling SEH op locatie Roosendaal en Bergen op Zoom. De afdelingen waren blij verrast.

• 2018-11 banner Bravis RSD foto 3.jpg

Nieuwe banners voor de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.

Sinds kort hebben de Vrienden van Bravis 2 nieuwe banners. Dit is mogelijk gemaakt door Werk en Vakmanschap te Roosendaal.

• 2018 overzicht stand met veel ballonnen.jpg

Weersomstandigheden bepalen aanwezigheid Vriendenstichting en afdeling Vrijwilligers op goede doelen markten

De weersomstandigheden hebben invloed gehad op de deelname van Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis en de afdeling Vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis aan de goede doelen markten Bergen op Zicht en Roosendaals Treffen. Onder een stralende zon waren de Vrienden en de vrijwilligers present bij Bergen op Zicht op zaterdag 15 september. Een week later is Roosendaals Treffen afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.

• 2018-09 Nestaan Holland jubileum cheque.jpg

Stichting Vrienden van Bravis ontvangt grote gift

Piet van den Kieboom, voorzitter van de Vrienden van Bravis, nam onlangs een cheque ter waarde van € 17.500,- in ontvangst. Het bedrag werd overhandigd door het jubilerende bedrijf Nestaan Holland uit Tholen.

• 20160924_123702.jpg

Stichting Vrienden van Bravis en Vrijwilligers Coördinator Bravis bundelen krachten

De Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis als ook de afdeling Vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis presenteren zich binnenkort tezamen aan het grote publiek tijdens twee goede doelen markten in West-Brabant.

• Orthopedie wandpanelen def.jpg

Vrienden van Bravis zorgen voor kleurrijke foto’s en nieuw groen

De Vrienden van Bravis hebben beide locaties van het Bravis ziekenhuis voorzien van nieuwe opfleuringen. In de voorheen ‘steriel’ ogende spreekkamers Orthopedie in Roosendaal prijken nu grote kleurrijke foto’s, waardoor de ruimtes een warmere uitstraling hebben. De Vriendenstichting financierde daarnaast twee grote beukenbomen en nieuwe planten aan de voorkant van de locatie Bergen op Zoom.

• Relaxstoelen.png

Relaxstoelen voor afdeling Neurologie

De afdeling Acute Neurologie in Bergen op Zoom beschikt sinds kort over twee relaxstoelen, beschikbaar gesteld door de Vrienden van Bravis. Het team is erg blij met deze comfortabele stoelen. Ze zijn vooral bedoeld voor naasten van patiënten.

• 20180316_Wandelen met Diabetes foto 1.jpg

De Vrienden van Bravis ondersteunt “Wandelen met Diabetes”

Wandelen met Diabetes is een project wat ten goede komt voor de gezondheid van de diabetes patiënten. Hierbij wordt het meer draagbaarder en aangenaam gemaakt. Het biedt meer kwaliteit. De Vrienden van Bravis geeft een bijdrage waardoor de diabetes patiënten professionele begeleiding krijgen van een diabetesverpleegkundige tijdens de opstap wandelcursus.

• Virtueel fietsen_tabloid.jpg

Fietsen door de Betuwe vanuit de gewone stoel

“Dit herken ik, hier heb ik vaker gefietst. Dit is in de Betuwe. Hier heb ik gewoond. Kijk, daar rechts stond ons huis.” Haar ogen stralen als ze de pedalen ronddraait en op het scherm de voor haar zo vertrouwde omgeving verschijnt. Veel te vlug is de fietstocht ten einde. Mevrouw had nog graag een paar kilometer verder gepeddeld langs de bekende dijken, bomen en huizen.