Speeltoren op de functieafdeling

Een onderzoek in het ziekenhuis is spannend voor ieder kind. Hoe fijn is het dan dat je in de wachtkamer nog even lekker kunt spelen?

De stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis heeft daarom een speeltoren en stoeltjes geschonken aan de Functieafdeling. De speelhoek is jammer genoeg nog niet volledig in gebruik vanwege de coronamaatregelen. Maar we hopen dat de kinderen hier in de toekomst veel speelplezier gaan hebben.

Malou de Bruijn (hartfunctielaborant i.o) was aanwezig bij de officiële overhandiging en heeft zich samen met Nicky Smeulers (anesthesioloog) met succes ingezet om deze speelhoek te realiseren.

Speeltoren wachtkamer.png

Functieafdeling
Op de Functieafdeling kan men terecht voor diverse onderzoeken. De onderzoeken dienen als voorbereiding op een operatie of een bezoek aan een medisch specialist of als controle van de gezondheid.


Vlnr: Nicolle Verbaten, bestuurslid stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis; Jette Bijleveld, bestuurslid stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis Malou de Bruijn, hartfunctielaborant i.o

Snel naar