Meer comfort tijdens het wachten voor een mamma onderzoek

Maar liefst 100 saunadoeken en 150 badhanddoeken ontvangt de afdeling Medische beeldvorming/Radiologie (MBV) van de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis. Patiënten, die komen voor een mammografie onderzoek of een echo mamma punctie, kunnen de doek omslaan tijdens het wachten. Dat geeft net wat meer comfort, en maakt de wachttijd aangenamer. Zowel de patiënt als de laborant is gebaat bij meer comfort tijdens het onderzoek.

foto MBV (liza van iwaarden).jpg

Liza van Iwaarden, eerste laborant mammografie van de afdeling Medische Beeldvorming heeft bij Stichting Vrienden van Bravis een aanvraag ingediend, en met succes!

Medische beeldvorming / Radiologie
Radiologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met het opzoeken van de aard en de plaats van een ziekte, letsel of aandoening door middel van stralen of golven.

 

 

Op de foto
Vlnr: Corina van Andel- Aerts, teamleider (MBV); Nicolle Verbaten, bestuurslid Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis; Liza van Iwaarden, eerste laborant mammografie van de afdeling Medische Beeldvorming; Romy Sins, bestuurslid Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis

Snel naar