Koninklijke onderscheiding voor Olav Posthumus

Olav Posthumus (52) werd vrijdag 26 april jongstleden in het zonnetje gezet en ontving uit handen van burgemeester Han van Midden een koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de Roosendaalse maatschappij.

Olav Posthumus.jpg

Om te beginnen bij de Stichting Carnaval, waar hij onder andere lid was van de Boerenraad en ook Prins Carnaval is geweest.
Als voorzitter van de Oranjestichting Roosendaal was hij onder andere verantwoordelijk voor activiteiten zoals Koninginne-/Koningsdag, Oranjemarkt, 65 jaar en 70 jaar bevrijding en de aankleding van de stad bij het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Daarnaast was hij bestuurslid bij de Stichting Vrienden van Bravis, secretaris bij Inloophuis de Rose-Linde en lid van het comit√© Smakelijk Wouw, Geraniummarkt Wouw en Harmonie en Malletkorps Wouw.


Nu zien we Olav nog steeds als vrijwilliger bij veel activiteiten in de gemeente Roosendaal. Tevens is hij voorzitter van de Stichting Vrienden van Groenhuysen en bestuurslid van de Stichting Ijsbaan Roosendaal. Mede door zijn grote netwerk krijgt hij veel geregeld voor stichtingen in Roosendaal.

Olav, namens de Vrienden van Bravis, van harte gefeliciteerd met je benoeming tot lid in de orde van Oranje Nassau!

Snel naar