Knuffelbeertjes voor Opname en POS poli

De medewerkers van het Opnameplein en de POS poli op beide locaties zijn verrast met een mand met knuffelbeertjes. De beertjes zijn geschonken door stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis. 

2019-10 foto opname POS 1 RSD.jpg

Eenmalige donatie
Sinds 2016  worden er knuffelbeertjes uitgereikt aan afdelingen waar kinderen worden behandeld. Deze beertjes bieden voor de kinderen troost en afleiding. Deze beertjes komen voort uit de verkoop van de eenmalige donatie  voor de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis. Een extra knuffelbeertje gaat naar een afdeling waar kinderen worden behandeld. Tevens worden er beertjes verkocht uit de verkoop van de vitrinekast van de Vriendenstichting op beide locaties. Ook zijn er de afgelopen jaren knuffelbeertjes verkocht op goede doelen markten waaraan de Vriendenstichting heeft deelgenomen. 

Blij
"Hier zijn we heel blij mee. We waarderen het dat de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis het Opnameplein en POS poli heeft  uitgekozen om de beertjes te schenken. Want op onze afdeling komen kinderen van alle specialismen die een operatie ondergaan", aldus de medewerkers van het Opnameplein en de POS poli. 

Spannend
De kinderen vinden een operatie spannend. Dit is vaak te merken als de kinderen samen met de  ouders/verzorgers zich melden bij het Opnameplein voor inschrijving. De screeners van  het Opnameplein en de intakeverpleegkundigen van de POS poli merken op dat kinderen soms helemaal van streek zijn. De medewerkers van het Opnameplein en POS poli gaan hier zorgvuldig en deskundig mee om. Een beertje kan op het juiste moment troost bieden voor het kind.

(Op de foto: vlnr: Marjo van Zutphen, screener Opnameplein; Hellen Slokkers, coördinator BPO & POS poli; Dees Verstraten, medewerker Instroom; Marly van Neerbos, bestuurslid Vrienden van Bravis) 

 

 

Snel naar