Knuffelbeertjes voor Moeder & Kindcentrum en afdeling Spoedeisende Hulp

De Vrienden van Bravis reiken knuffelbeertjes uit aan het Moeder- en Kindcentrum en afdeling SEH locatie Roosendaal en Bergen op Zoom.

Ed Sadee, Jette Bijleveld en Marly van Neerbos van de Vrienden van Bravis hebben knuffelbeertjes uitgedeeld aan het Moeder & Kindcentrum en afdeling SEH op locatie Roosendaal en Bergen op Zoom. De afdelingen waren blij verrast.

2018-11 SEH BoZ foto 1.jpg

Deze actie is mogelijk gemaakt door de eenmalige donaties vanuit de verkoop van knuffelbeertjes uit de vitrinekast van de Vrienden van Bravis bij de hoofdingangen op beide locaties. Tevens hield de stichting Vrienden van Bravis tijdens het evenement Bergen op Zicht dezelfde actie: voor iedere, eenmalige, donatie van € 10,- ontving de donateur een speelgoedbeertje en schonken de Vrienden een exemplaar aan afdelingen waar kinderen worden behandeld.

Moeder & Kindcentrum
De beertjes komen goed van pas op het Moeder & Kindcentrum, in het bijzonder met de decembermaand in het vooruitzicht, hetgeen een lastige periode kan zijn voor degenen die opgenomen zijn. De knuffelbeertjes bieden troost. Colette Praat heeft samen met Saskia van Gorsel en Evelien Meersman van het Moeder & Kindcentrum de beertjes dankbaar in ontvangst genomen.

Afdeling Spoedeisende Hulp
De knuffelbeertjes zijn op beide locaties overhandigd. In Bergen op Zoom aan Annemieke Wijnja, zorgmanager van SEH, Robbert Groenewegen, SEH arts en aan de beide teamleiders Marian Joosen en Eva Bakker. In Roosendaal heeft Jette Bijleveld namens de Vrienden de beertjes overhandigd. Afdeling Spoedeisende Hulp was blij met de actie. Zij zorgen ervoor dat de beertjes worden uitgedeeld aan de patiëntjes op de SEH afdeling, maar ook aan de kinderen waarvan één van de ouders of verzorgers op de SEH afdeling komen.

 

Snel naar