Cheque voor workshop 'Look good, feel better'

De gemeente Bergen op Zoom is in 2015 uitgeroepen tot de 3e Roparunstad. Op zaterdag 26 maart 2016 werden de bijbehorende geldprijzen uitgereikt aan o.a. Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.

Roparun uitreiking cheque aangepast.png

Mariët Raatgever, programmamanager Oncologie Centrum en lid van de Vriendenstichting, nam de cheque van € 2000,= in ontvangst. "We zijn blij met dit mooie bedrag. Dankzij de donatie van Stichting Roparun Bergen op Zoom kunnen we de workshops 'Look good... feel better' blijven organiseren," vertelt ze enthousiast.

Look good ... feel better

Al jaren krijgen mensen met kanker deze workshops op beide locaties van het Bravis ziekenhuis kostenvrij aangeboden. In een ontspannen sfeer krijgen de deelnemers uitleg over huid- en haarverzorging. De workshops zijn altijd goed bezocht en worden enorm gewaardeerd. Want naast lichamelijke en emotionele problemen kan soms ook het uiterlijk behoorlijk veranderen bij mensen met kanker. Zowel door de ziekte zelf als door de behandeling. Met eenvoudige tips en adviezen zijn echter veel van de klachten te verminderen of te camoufleren.

Op de foto enkele vertegenwoordigers van de goede doelen

Snel naar