Anatomiemodellen en andere accessoires voor het nieuwe Pijncentrum

Het nieuwe Pijncentrum in Roosendaal waar voortaan alle zorg rondom Pijngeneeskunde is geconcentreerd beschikt nu o.a. over zeven spreekkamers en twee behandelkamers.
Om de spreekkamers en behandelkamers volledig in te richten werden door de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis nieuwe materialen overhandigd zoals: anatomiemodellen, wervelkolomposters en een geraamte.

2019-03 Pijncentrum foto 4.jpg

Nieuwe materialen
De materialen zijn overhandigd aan aan Lars Elzinga (Anesthesioloog-Pijnspecialist) en Tamara Kole (teamleider Pijncentrum). Zij waren hier oprecht blij mee want het materiaal dat zij hadden was sterk verouderd en was nodig aan vervanging toe. Lars was vooral met anatomiemodel van de wervelkolom in zijn nopjes. Met behulp van het model kan hij de behandeling, de impact en de uitkomst ervan goed uitleggen aan de patiënt. Het zal de patiënt meer inzicht verschaffen en de patiënt kan de informatie beter onthouden.

Op de foto
V.l.n.r. Lars Elzinga (Anesthesioloog-Pijnspecialist), Olav Posthumus (bestuurslid Vrienden van Bravis), Jette Bijleveld (bestuurslid Vrienden van Bravis), Tamara Kole (teamleider Pijncentrum).

Snel naar