Aangename wachttijd op Eerste Hart Hulp met nieuwe iPads

Afdeling Eerste Harthulp (EHH) ontvangt 2 iPads van de stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis. De wachttijd op de afdeling EHH wordt hierdoor meer aangenaam.

2019 iPads voor Eerste Hart Hulp - Bravis.jpg

Barbara Bergmans, verpleegkundige CCU/EHH heeft bij de Stichting Vrienden van Bravis tijdens de Walk of Fame een verzoek ingediend voor iPads op de Eerste Hart Hulp (EHH).

Eerste Hart Hulp
De EHH is een hulppost binnen de afdeling Spoedeisende hulp. Op de EHH wordt de patiënt geobserveerd, onderzocht en behandeld door gespecialiseerde verpleegkundigen en een SEH-arts of arts-assistent, op verdenking van hartklachten.

Lang wachten
Patiënten die binnen komen op de Eerste Hart Hulp moeten vaak lang wachten op uitslagen et cetera. Er zijn op de EHH geen voorzieningen, bijvoorbeeld een tv om het wachten te veraangenamen.
Patiënten ervaren het wachten vaak als lastig en lang. Het duurt even voordat alle uitslagen er zijn. Barbara geeft aan dat het voor de patiënt op dat moment meer aangenaam is om een iPad te gebruiken. Voor het gevoel duurt het wachten dan minder lang.

Informatie
Aanvullend vertelt Barbara dat de EHH de iPads  gaan gebruiken voor informatie omtrent de  ziektebeelden.

Op de foto
Vlnr: Ed Sadée, bestuurslid stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis; Barbara Bergmans, verpleegkundige CCU/EHH; Jette Bijleveld, bestuurslid stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis

 

Snel naar