18.000 Puzzelstukjes voor verpleegafdeling GF6

De verpleegafdeling GF6 in Bergen op Zoom hield recent een 5S-ronde op afdeling (sorteren, schikken, schoonmaken, standaardiseren, standhouden). De opruimactie maakte ruimte voor een bijzondere wanddecoratie.

2018-12 afdeling GF6 BoZ foto 2.jpg

Teamleider Diana Kodde deed mee aan een verloting in haar woonplaats Sint Annaland. “In ons dorp werd bij een cadeaushop een wanddecoratie verloot van 2.30 bij 2.00 meter: ze zochten daar een mooie bestemming voor.”

Puzzel
Het bleek een puzzel van 18.000 stukjes, gemaakt door een gezin en in de etalage geplaatst van de cadeaushop. Diana: “Ik heb gereageerd met een berichtje dat we net een ‘opruimronde’ op onze afdeling hadden gehad en dat het erg welkom zou zijn op de afdeling GE/ONCO. Ik heb toen gewonnen.”
Het schilderij hangt inmiddels met een begeleidend schrijven van de cadeaushop op de afdeling.

Alles overwonnen
De cadeaushop liet op zijn Facebookpagina weten dat de plaatsing in Bravis nog een hele klus was: “Het was al met al een blijvende puzzel: het leggen, plakken, etaleren, vervoer, de lift, het gewicht, het monteren, schilderen en afwerken... maar uiteindelijk is alles overwonnen. Fantastisch...hij hangt op afdeling GF6 GE/ONCO Bravis ziekenhuis, Bergen op Zoom. Wij wensen alle patiënten, bezoekers en personeel veel kijk en ontdekplezier.”

Snel naar